REGJERINGEN SOLBERG – KUNNSKAPSLAUS, VILJELAUS, UANSVARLIG?

SVARA PÅ OVANSTÅANDE SPØRSMÅL ER UDISKUTABELT : JA!

KVIFOR ER DET SLIK:

KUNNSKAPSLAUSE FORDI DEI GIR INNTRYKK AV Å IKKJE KJENNE TIL KORLEIS NASJONALE LOVER OG OVERNASJONALE KONVENSJONAR BLIR SETT TIL SIDE I DEN OFFENTLIGE FORVALTNINGA OG RETTSAPPARATET!

VILJELAUS   FORDI DEI TROSS UTTALLIGE HENVENDELSAR ER GJORT KJEND MED FORVALTNINGSREGIMA SINE GROVE OVERGREP MOT LANDETS INNBYGGARAR, UTAN OG FORETA SEG NOKO SOM HELST!

UANSVARLEGE FORDI DEI BRYT MENNESKERETTANE OG MENNESKERETTSLOVGJEVINGA, HERUNDER GRUNNLOVA KAP. E!

SPØRSMÅLET ER DIFOR:

KOR LENGE KAN REGJERINGA LEVE MED DETTE UTAN AT DET FÅR DRAMATISKE KONSEKVENSAR FOR DEN TILLIT TIL DEMOKRATIET OG RETTSSTATEN EIKVAR REGJERING ER AVHENGIG AV?

KUNNSKAPEN OM SVIKTEN OG SVIKET  MOT BEFOLKNINGA SPREIER SEG MED EKSPLOSIV FART PÅ DEI SOSIALE MEDIENE, SÅVEL NASJONALT SOM INTERNASJONALT!

SÅ DIFOR ERNA SOLBERG:

TIMEGLASET ER IFERD MED Å TØMAST FOR DEG OG DIN REGJERING SITT TRUVERDE!

NO ER DET HEILT OPP TIL DEG OG DI REGJERING OM OVERGREPA MOT DINE LANDSMENN OG KVINNER SKAL HALDE FRAM ELLER DU VISER AT DU TEK ANSVAR  OG OPPFYLLER KRAVA NEDFELLT I NORSKE LOVER OG INTERNASJONALE KONVENSJONAR?

Kollsete 26.09.2014

Alf Reuss Kollsete

4 Svar to “REGJERINGEN SOLBERG – KUNNSKAPSLAUS, VILJELAUS, UANSVARLIG?”


  1. 1 mayharriet 27/09/2014 ved 14:16

    Veldig bra innlegg, har lagt det ut på http://www.demokratene.no/ostfold og facebook, tydelig at de fortsetter i samme spor som regjeringen Stoltenberg, vedr. barnevern er det blitt verre , en stor skam at ikke Frp fortsetter det gode arbeide som Jion Alvheim hjorde og sartte seg til forsvar for alle de som mister sine barn ved omsorgsovertakelser, nå har barneministeren fått alle ordførere i Frp til å stille opp som fremsnakkere og ambassadører for fosterhjem, hvor er rettsvernet til biologiske «foreldre»:http://www.framtidinord.no/nyheter/article9829412.ece?fb_action_ids=10204469508124305&fb_action_types=og.comments&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582, jeg skrev ett brev til ordfører Sølvi «Jensen»:http://www.mayharriet.net/400796164
    De presenterar en fakta som er fullstendig misvisende ,
    siatt- Fakta

    • 8 av 10 fosterbarn føler seg trygge i fosterhjemmet.
    • I Nord-Norge bor over 1200 barn i fosterhjem og årlig er det behov et nytt hjem til 200 barn.
    • 9 av 10 barn som av som av ulike grunner ikke bor sammen med sine foreldre, bor i fosterhjem. Det er behov for nye fosterhjem i alle kommunene.
    • Fosterhjemsrekruttering Nord-Norge rekrutterer fosterhjem i fylkene Nordland, Troms og Finnmark og er inndelt i fire fosterhjemtjenester, Fosterhjemstjenesten i Tromsø dekker Nord-Troms.

    Det faktiske forhld er en helt annen situasjon “:
    Barne»vernet» er en industri. De verner ikke barn, men utøver det som en sindig kommentator sa en gang jeg holdt foredrag: industriell ondskap. En eneste en av de tusener sakene hvor barnevernet lyver om barn og foreldre for å oppnå makten til å sprenge familien og ødelegge barna, burde være nok for snusfornuftige til å forkaste en organisasjon som handler slik.

  2. 3 Kristian Dirdal 28/09/2014 ved 09:52

    I nye regjering vil foreta seg noe før folket selv gjør opprør mot ondskapen som barnevernet utfører på vegne av myndighetene! «Ekspertisen» bak dette » vernet» er den samme som promoterte den frie barneoppdragelsen, og som har gjort mangt et menneske til taper her i livet! Vi ser støtt og stadigt at våre nyheter bringer på banen tabbene til helsevesenet, men barnevernet er og forblir lukket avdeling selv om vi innen dette » vernet» finner nok av lurendreiere og mennesker fullstendig blottet for normale emosjoner!


Leave a Reply




Antall besøkende

  • 158 373 hits