JULEHILSEN TIL BARN OG FAMILIER UTSATT FOR BARNEVERNETS OVERGREP!

Kjære allesammen!

Jeg vil gjerne informere dere om at de kriminelle overgriperne i Norsk Barnevern, som har utsatt dere for FULLSTENDIG UAKSEPTABLE OG IRREVERSIBLE OVERGREP, snart vil få sin straff!

Dette gjelder såvel ansatte i det kommunale «barnevernet» som rådmennene og ordførerne i de involverte kommunene, samt de advokater og psykologer som har deltatt i overgrepene og brutt de faglige og etiske regler de er forpliktet på!

Videre vil de aktuelle ansvarlige i Fylkesnemder og Domstoler som har deltatt i OVERGREPSSAKENE bli stillt til ANSVAR for sine handlinger!

Jeg håper at dette vil være til trøst og håp for dere i den helt uakseptable mentale og psykiske påkjenningen dere er påført av den såkallte rettsstaten vi alle lever i og som POLITIKERNE IKKE VISER EVNE ELLER VILJE TIL Å GJØRE NOE MED!

Med dette ønsker jeg ALLE OFRE for OVERGREP FRA DEN NORSKE STAT småbarn, ungdom og deres familier; foreldre og besteforeldre

EN FREDELIG JULEHØYTID og et FREMGANGSRIKT NYTT ÅR!

Kollsete 18.12.2015

Alf Reuss Kollsete

8 Svar to “JULEHILSEN TIL BARN OG FAMILIER UTSATT FOR BARNEVERNETS OVERGREP!”


  1. 1 Tom 18/12/2015 ved 18:33

    Hei.har vært fosterfar.vi fikk en fosterunge som var 1,5år når ho kom til oss.ho kom på ei frivillig plassering fra søster til fostermor.ho kalle oss nu mamma og pappa,og d vet far og mor til barnet.nu e ho 7år.nu skal æ og fostermor gå fra hverandre og der har barnevernet bestemt at ho skal bo hos fostermor,og barnevernet sir at æ bare skal få se ho hver 3helg.di har også Spurt om æ ikke kunne bo hos venna eller hos min mor.satt også på møte alene mi di på barnevernet og da sa di at visst d ikke blei rolig mellom mæ og fostermor så kunne di bare fløtte ungen,og men vi har vel aldri krangla når ungen har vært tilstede.nu e de ikke noe æ ønske at ungen skal bli fløtta.så sir di nu også at d e for «barnets beste»jaja d kan di jo si men korfør kan ho da ikke bo like mye her som hos fostermor,og vi bor i samme by.men d e vel penga som gjelder for fostermor.

    • 2 alfkollsete 19/12/2015 ved 18:19

      Hei Tom!
      Du har klare rettigheter i forhold til lovverket, så vidt jeg kan forstå har du de samme foreldrerettigheter som mor, men dette anbefaler jeg deg å ta opp med en advokat, som har barnevernsrett som spesialfelt!

  2. 3 kristian 18/12/2015 ved 18:44

    Jeg håper du får rett Alf, men i disse førjulstider så står eg i fare for at mitt eldste barnebarn blir adoptert bort, noe som etaten og fosterforeldre har hatt på agendaen hele tiden! Vi ble i sin tid godkjente som fosterforeldre til gutten da vi hadde gode boforhold god plass og solid økonomi! Til tross for dette samt plettfri vandel har vi ikke gått sett barnet mer en to ganger i året ved bursdag og jul, og da som gaveoverekkere! Han ble konfirmert i mai og hos oss fikk han titusen kroner, og vi fikk bare ha han hos oss et par timer dagen etter konfirmasjonen! Nå går barnevernet og fosterforeldre Unn for adopsjon, noe som har vært et planlagt ran fra første dag! Det hører og med til historien at han aldri fikk komme i bursdag til sine søsken, og aldri feite jul sammen med de! Slik kan dette » vernet» fungere i dette landet og kamuflere det utad med omsorgsvikt, vold og misbruk! Her er det ingen av delene men vi føler stigmaet! Vi har plettfri vandel, god økonomi og var godkjråente som fosterforeldre i sin tid, men likevel så går denne barnevernslederen k nabokommunen inn for dette, og jeg tror hun fryder seg! det hører med til historien St hun selv kommer fra et av de » fuktigste familiekonstellasjoner» i mitt område av landet og er nå skilt, men hun har vært en del av dette i en mannsalder, men å rydde i egen mitting har hun ikke klart, men å rive opp andre sitt rosebed det gir inspirasjon og glede!

    • 4 alfkollsete 19/12/2015 ved 18:27

      Hei Kristian!
      Din familie deler skjebne med veldig mange andre i dette lovpriste landet, som til de grader er vanstyrt av de «folkevalgte»!
      Mitt råd er at du skriver på sosiale medier og forteller deres historie, med fullt navn på De ansvarlige i det kommunale barnevernet, her også rådmannen og ta også kontakt med ordføreren! Det høres ut som du har en god sak, men møt alltid med et vitne og gjør notat fra ALLE samtaler med de kommunalt ansatte!
      Lykke til!
      Med ønske om en fredfull jul for deg og dine!

  3. 5 MarNorMi 19/12/2015 ved 21:33

    En god og velkommen julehilsen, Alf! Jeg slutter meg til den.

    Hilsen Marianne Skånland

  4. 7 Audun Nilsen 27/12/2015 ved 12:34

    Navn

    – skal ha vi noe håp om å få justis, så må vi vite navnene på disse bødlene.


Leave a Reply




Antall besøkende

  • 158 366 hits